Geslaagde leden- en stakeholdersbijeenkomst

Woensdag 19 maart jl. vond in het Retailhuis in Zeist een geslaagde leden en stakeholders bijeenkomst plaats.
Aanwezig waren vertegenwoordigers van: Audax Retail, Animal Greetings, The Art Group, Bruna, Convenience Concept, Decadence, Hallmark Cards, Hartung, Libris Blz., Nedac Sorbo Mascot, Paperclip Cards, PostNL, Primera en Touché Cards. Verhinderd waren: Artige, Greetz en, Lannoo Graphics.

Teruggeblikt werd op een geslaagd bezoek aan de Autumn Fair in Birmingham, najaar 2018. De vereniging organiseert dit jaar een inspiratiebezoek aan Rotterdam. Op donderdag 20 juni a.s. Op het programma staat onder meer een bezoek aan boekhandel Donner, KKEC, vervoer per watertaxi, lunch, presentaties en een afsluiting met diner in de Fenix Food Factory.

De plannen voor een collectieve campagne werden gepresenteerd. De staat in de planning voor medio september 2019. De aanwezigen waren enthousiast over de voorstellen, die de komende weken verder worden uitgewerkt. De campagne wordt gedragen en financieel mogelijk gemaakt door: AKO, Artige, Blz., Bruna, CIGO, Primera, Hallmark, Nedac Sorbo Mascot, Paperclip Cards, The Art Group en PostNL. Overleg vindt plaats met overige partijen die nog kunnen aansluiten. Leden van de vereniging worden niet verplicht deel te nemen aan de campagne. Om deel te nemen moet je wel lid zijn van de vereniging.
Leden van de Vereniging Wenskaart worden de komende tijd geinformeerd over de voortgang m.b.t. de campagne.