Eerste Dag van de Kerstkaart

Een grotere keuze voor consumenten uit het kerstkaartenassortiment in de winkel èn zeker weten dat kerstkaarten op tijd bezorgd worden. Dat is het doel van de Vereniging Wenskaart Nederland met de organisatie van de Dag van de Kerstkaart.
De eerste editie van de Dag van de Kerstkaart begon donderdagochtend 8 december op de hoofdkantoren van Primera, CIGO/de Giftclub, Hallmark, Paperclip, PostNL en Audax Retail. De medewerkers van deze ‘wenskaart’ bedrijven schreven daar hun eerste kerstkaarten. Die kaarten werden verzameld op de centrale kick-of van deze dag.

“Het sturen van kerstkaarten is een mooie traditie. Als Wenskaart Nederland hebben we onder andere als doel deze traditie bij alle Nederlanders onder de aandacht te brengen. Daarom organiseren we de Dag van de Kerstkaart. Met deze dag willen we zoveel mogelijk mensen stimuleren om al vroeg hun kerstkaarten te schrijven en te versturen. Zodat we zo lang mogelijk met elkaar genieten van een sfeervol huis vol met vrolijke, persoonlijke kerstkaarten.”, aldus Jan Willem Koch, voorzitter van de Vereniging Wenskaart. Hij overhandigde die donderdagmiddag alle geschreven kaarten aan de kerstman, die beloofde deze direct af te leveren in het dichtstbijzijnde PostNL sorteercentrum.