Inspiratiebezoek Rotterdam

Zo’n 20 professionals uit de wenskaartenbranche waren donderdag 20 juni 2019 bijeen. Op uitnodiging van de Vereniging Wenskaart bezochten zij verschillende locaties in Rotterdam. Met de watertaxi kwamen ze aan in de Leuvehaven. Als eerste stond een bezoek en ontvangst in dé Rotterdamse Boekhandel Donner op het programma. Directielid Eelco Zuidervaart nam de groep mee voor een kijkje achter de schermen en vertelde en passant over de recente geschiedenis van Donner en hun toekomstplannen.

Na de lunch volgende een charmante en interessante presentatie van Alice van Gelder, manager sales bij de Bijenkorf. Zij maakte duidelijk wat de Rotterdamse Bijenkorf onderscheidt en hoe wordt ingespeeld op ontwikkelingen in de markt. Via KKEC kwam de groep bij Dille en Kamille terecht voor een enthousiast verhaal van Hanneleen Straatemeier, de uit Amsterdam afkomstige shopmanager. Afgesloten werd met een borrel en informeel diner bij de Fenix Food Factory.
Deelnemers aan deze dag waren afkomstig van The Art Group, AKO, Readshop, Retailkantoor, CIGO, Hallmark Cards, Nedac Sorbo Mascot, Paperclip Cards, PostNL, Primera en Touché Cards. In 2020 organiseert Wenskaart Nederland weer een inspiratietour. Hou de berichten in de gaten!